Jenaplan onderwijs en opvang van deze tijd

In het hart van Gendt vindt u Jenaplan Intergraal Kindcentrum De Tichelaar. School, Voorschool en Kinderopvang onder een dak.

Lees verder

Dagopvang 0-2 jaar

Knabbel en Babbelgroep

De allerkleinsten zijn bij Zonnekinderen welkom op onze Knabbel en Babbelgroep. De groep is kleurrijk en gezellig ingericht. Kinderen worden liefdevol en optimaal begeleid en gestimuleerd in hun ontwikkeling door onze pedagogisch medewerkers. Baby`s en dreumesen kunnen zich veilig bewegen in de speciaal voor hen ingerichte hoeken met grondboxen, zachte matten en passende materialen zoals de mooi uitdagende voelborden aan de wanden.

Bolle Buiken en Babycoach

De Bolle Buiken en Babycoach legt de verbinding tussen jonge en aanstaande ouders met al hun vragen en de deskundigen die hen daarbij kunnen helpen. Ook organiseert ze leuke en interessante activiteiten, waarbij ze samenwerkt met professionals op dit gebied, zoals bijvoorbeeld verloskundigen, lactatiekundigen, fysiotherapeuten etc.

Hoewel baby’s in goede, zorgzame handen zijn bij Zonnekinderen, kijken we altijd naar hoe het nog beter kan. We bieden kinderen een vertrouwde en huiselijke plek waar zij zich veilig en geborgen voelen. De Bolle Buiken en Babycoach inspireert haar collega’s met ideeën en coacht over het werken met baby’s.

Daarnaast biedt de Bolle Buiken en Babycoach activiteiten gericht op de allerjongsten, de baby’s en dreumesen aan op de kinderdagverblijven en integrale kindcentra waarin Zonnekinderen actief is. Voorbeelden zijn voorlezen, muziek luisteren, babymassage en het stimuleren van de motorische ontwikkeling.

Lees meer over de babyopvang van Zonnekinderen of meld je gelijk aan.